Apie

…Blog’ą.  Čia yra ta vieta, kur norisi pasidalinti mano dienų džiaugsmais. Kartais tai siuvinių idėjos ir įkvėpimai, kartais – užmatyti žodžiai ar citatos, kartais – sutikti žmonės ar išgyventos situacijos atnešusios minčių ir suvokimų. Kartais patiekalų receptai ar atrasti kiti blog’ai ar straipsniai. Čia vieta, kur dalinuosi ką jaučiu, kaip jaučiu čia ir dabar.

…Pirmas siuvimo pamokas. Tai buvo tokia diena, kai tėtis padarė stebuklą – iš savo senų džinsų pasiuvo džinsus man. Ėjau, pamenu mokykloje, o galva aukštai pakelta buvo. Ir dar buvo dienų, kai močiutė taip pat stebuklus darydavo. Ypač prieš kalėdas, kai rodos iš nieko imdavo ir gimdavo snaigių suknelės…Su kaspiniukais, bumbuliukais ir juostelėm.

...Įkvėpimą randu tyloje. Džiaugiuos tylos akimirkomis ir planuoju tylos dienas. Kartais savaites. Tyla papildo ir atsako į klausimus, kuriuos sau užduodu. Tiesa, pati ir atsakau. Būdama tyloje, galiu girdėti save, juk intuicija yra tikrasis moterų žodynas.  Įkvėpimo šaltinis man taip pat yra vanduo. Jis visuomet nuplauna abejonių ir baimių dulkes. Ežeras visada nuramina, jūros mėlyni atspalviai visuomet įkvepia ir padrąsina, o upės tėkmė visada patvirtina, kad judėjimas yra gyvenimas.

…Dėkingumą.  Kaip gerai, kad mano vaikai ėjo ir atėjo pas mane, kad paskatino kūrybiškiems dalykams pakilti viršun.  Kaip gerai, kad mylimas žmogus šalia – už kantrybę, pagalbą, palaikymą, dizainą ir už buvimą kartu ir už tai, kad nepyksta, jog mūsų namuose vis pilna audinių atraižų ir iškarpų, už tai, kad sriuboje galima rasti kokį siūlą – esu dėkinga! Smagus ačiū ir visiems, kas jau nešioja ir gerai jaučiasi su mano siuviniais.

Su apsiūtais linkėjimais ir kava,
Eglė

www.essu.eu | 8677 20880 | noriu@essu.eu