BAI BAI 2018: geriausi metų #15

Stabtelėti ir metų pabaigoje prisiminti kokie buvo besibaigiantys 2018 – tampa smagiu ritualu ne tik man, bet ir daugumai. Skyriau valandėlę pagalvoti ir prie kavos puodelio prisiminti savo best 15. Faini metai buvo – gera bus po metų peržvelgti šį įrašą. 

#projektas. Norint laimėti loterijoje, pirmiausia reikia nusipirkti bilietą – šiais žodžiais 2018-tųjų pradžioje startavo mano koliažų užsiėmimai, tiksliau taip skambėjo mano pirmojo renginio pirmasis aprašymas. Buvo super, nes koliažus klijavome ne tik daugybę daugybę kartų Vilniuje, bet pavyko aplankyti ir Zarasus ir Kauną. Labai džiaugiuosi, kad man buvo patikėta pravesti paauglių merginų gimtadienį (AČIŪ LAURA) ir ne vieną draugių pasibuvimą. Kiek suklijavau pati, jau net nebesuskaičiuoju – gerai, kad viską fotografuoju, tad mielai nuolat prie savo koliažų grįžtu ir grįžtu, jie man padeda susikalbėti  ir būti [su]savimi. Palaikymui ir įkvėpimui, visad galit prisijungti prie mano koliažų FB ir INSTG. AČIŪ AISTE, kad tąkart paspaudei, kad imk ir daryk. Esi ESSU koliažų krikštamotė.

#naujiena. Kas mane pažįsta iš seniai ir arti, žino, jog aš esu kirpėjų bailė. Ir didelė. Bijau keisti kirpėją, spalvą ir šiaip, neesu didelė naujumų mėgėja, naujų patiekalų ragautoja. Man saugiau, taip kaip aš žinau 🙂 Šiemet, kažkaip ėmiau ir pajaučiau, kad kuo arčiau savęs, tuo esu drąsesnė ir… mano plaukai patapo rožiniai. O kas mane įkvėpė ir pabudino – kita pastraipa apie metų žmones.

#žmonės. Taip, metų žmonių titulą noriu padovanoti 2018-taisias mano erdvėje atsiradusiems mano naujiesiems kaimynams ir palaikytojams, įkvėpėjams ir motyvuojojams. Na jie taip negalvoja matyt, bet aš žinau kiek ir ko jie man atnešė šiemet. AČIŪ KRISTINA ir AURELIJAU. Ir ačiū sau, kad vasaros pradžioje suklijavau naujuosius žmones į svajonių koliažą 🙂

#citata. Draugystė su savimi yra didžiausia dovana visiems, kuriuos mylite. Tuo įsitikinau šiemet dar kartą, jau kokį 1 000 000-inį kartą.

#drąsa. Iki tol, kol nepradėjau rašyti šio blogo įrašo, net nesusimąsčiau, kad ištiesų tikrai buvo mano sprendimas yra drąsus. Pritildyti telefone visus pypsėjimus, praretinti visus FB prisijunginėjimus ir nufollowinti daugybę žmonių – ne kiekvienas gali, bet ir ne kiekvienam reikia. Man reikia ir..man labai patinka. Iš to seka ir metų supratimas.

#supratimas. Mažiau žodžių, mažiau žmonių ir mažiau daiktų. Dar čia pridedu ir …mažiau maisto. Nes metų feilas būtent apie tai 🙂

#feilas. Tai ką čia…. Per mažai vandens, per daug kg ir neįgyvendintas praeitų metų noras – šokiai…

#ritualas. Sekmadieniai pižamoje. Ilgi miegojimai, knyga lovoje ir visiška tinginių diena. Ir beveik visada telefonas su “skrydžio rėžimu”!

#pažintis. Ši nominacija, be konkurencijos, atitenka mano kaimynams, gyvenantiems antrame mūsų namo aukšte. Kažkaip šiemet aš juos atradau ir labai labai džiaugiuosi. Mielosios INGA ir LAURA – linkėjimai!

#skonis. O taip, čia irgi be konkurencijos laimėjimas atitenka mano kaimynės INGOS mamos burokėliams su lengvomis paprikos natomis ir šlakeliu aliejaus. Šiais burokėliais kartą mane nuoširdžiai-nuoširdžiausiai pavaišino pats geriausias kaimynas, Ingos vyras.

#pasiekimas. Jokių vaikų ligų! OUJE! Jokių vaistų, jokių tempų, jokių lovos rėžimų ir lazaretų namuose!!!!

#pirkinys. Nauji du ratai garaže, kurie pavasarį pakedens mums su vyru plaukus, YES!

#daina. Rožiniai plaukai!!!! Koks sutapimas! (tik dabar pamačiau) – nuostabi Claudia Pascoal daina  “O Jardim”!

#dovana. Mano vyro man ir tik man padovanota Savaitė laiko tik sau šiltame saulėtame krašte. Ir dar viena iš vyro  ir dar viena 🙂

#džiaugsmas. Šiemet ir vėl, tai  mano šeima, mano namai ir mano gyvenimas.

NUOSTABŪS 2018 bai bai!
WELCOME 2019!!!

Eglė | essu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *