Gyvenimo krizės visada puola pačią savęs suvokimo esmę (Anita Moorjani)

Kartą dalyvavau savo mėgiamo lektoriaus Vaido Arvasevičiaus paskaitoje ir kažkas iš salės užklausė apie ženklus. Vaidas pasakė, kad kuomet mes viduje turime klausimą – ženklai visuomet ateina, mums tik reikia juos pastebėti.  Aš labai tuo tikiu. Išties viskas kaip ant delno. Svarbu tiesiog prisijaukinti, tiksliau išgirsti ar iš naujo atrasti savo intuiciją, klausyti savo širdies – ir visi atsakymai bus užmatyti.
Šiandien į mano klausimus atsakymai atėjo per gautą naujienlaiškį iš Liudo (laimingi.lt), pasidalinu. Tiesa klausimai ir atėję atsakymai mano, Jums nebūtinai surezonuos, arba surezonuos kitaip – man šie visi žodžiai pasirodė verti dalybų ir užfiksavimo – tad štai jie čia:

<…> Išties keistos mes būtybės, nes norime jaustis gerai, nepaisant to ką darome ir kaip darome. Norime sveikatos, o valgome bet ką. Užsiimam griežtas pozicijas, o norime gyventi meilės gyvenimą ir pan. Kančia duoda ženklą „stop“ ir prašo dėmesio. Sako, kažką jau prisigaminai, kažkuo ne tuo tiki, nes tai nėra susiję su realybe. O kai tiki netiesa – skauda <…> Kančia išties gražus dalykas. Kaip ji išgrynina žmones, ohoho! Visada yra smagu pakalbėti su žmogumi, kuris yra perėjęs daug kančios ir supratęs, ką jam norėta pasakyti. Koks jis paprastas, pakuklintas ir lengvas.  Dažniausiai per greitai mes kančią nurašome, išvadiname ją neteisybe, chaosu, nesamone… Tuo metu, kai nurašome kažką į šią kategoriją, mes teigiame, kad gyvenimas yra nesąmonė, kad gyvenimas veikia nedarniai, kad čia nėra dėsnių. Ir? Ir tada gyvenimas toks tampa, nes jis ima dėliotis pagal tai, kuo tikim – nesąmonė. <…>
Skaityti daugiau…

.atsakymai kas dieną.
/egl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *